[Webinar] Zó voorkomt u de 5 grootste fouten met SEO

Webiar_20181129_Hubspot

Verliest u op onverklaarbare wijze topposities in de organische zoekresultaten? Of verkrijgt u minder bezoekers vanuit organische zoekresultaten? ISM'er Kees Beckeringh heeft al ruim acht jaar ervaring in SEO voor webshops. In die tijd heeft hij grotere webshops verschillende fouten zien maken. De vijf grootste benoemde hij in deze webinar.

Verlies van organische bezoekers door technische fouten en contentaanpassingen is een veelvoorkomend probleem bij (middel)grote webshops. Maar door het monitoren van de juiste KPI’s kunt u tijdig reageren op problemen. Daarom gaat Kees hier dieper op in. Hij vertelt u dus welke en hoe u data analyseert voor SEO. 

Na afloop van de webinar heeft u een goed beeld van hoe u SEO-verkeer kunt monitoren zodat u verlies van bestaande posities in de zoekmachineresultaten en organische bezoekers voorkomt.

 

In 60 minuten leert u:

  • Welke data belangrijk zijn voor SEO
  • Hoe u data het beste kunt monitoren
  • Welke alerts zinvol zijn om in te stellen
  • Waar de meeste problemen ontstaan voor SEO

Praktische informatie:

  • Voor wie: e-commercemanagers en marketeers werkzaam bij een retailorganisatie of merkfabrikant
  • Taal: deze webinar gaven we in het Nederlands
  • Bekijken: formulier op deze pagina

Spreker

Kees Beckeringh_siteKees Beckeringh, Team Lead SEO

In 8 jaar werken als SEO-consultant en later als Team Lead SEO heeft Kees veel ontwikkelingen in SEO meegemaakt. Sinds hij bij ons in 2014 begon met werken geeft hij dagelijks strategisch SEO-advies voor Open32, Heuts, Lucardi, Duifhuizen en Casa Shops. Daarnaast houdt Kees zich bezig met het managen van het SEO-team en deelt hij regelmatig zijn kennis als blogger en spreker op events.