[Webinar] 5 tips voor meer digitaal succes met uw Magento 2 Commerce webshop 

Webinar20181115_hubspot

Weet u dat u met standaard functionaliteiten in Magento 2 Commerce aan bezoekers gepersonaliseerde content kan tonen in uw webshop? En dat u met dit platform ook aanpassingen op pagina's kan doen en deze op gezette tijden automatisch kan laten publiceren? 

Een Magento 2 Commerce webshop is een platform met unieke mogelijkheden, maar veel functionaliteiten zijn niet bekend bij (online) retailers en merkfabrikanten. Het gevolg is dat ze op zoek gaan naar oplossingen elders, waardoor er onnodig extra kosten worden gemaakt. Of (online) retailers en merkfabrikanten verliezen tijd aan onnodige handelingen die of slimmer of beter op een ander moment hadden kunnen plaatsvinden. 

Daarom benoemde ISM'er Gayan in zijn webinar 5 Magento 2 Commerce-functionaliteiten die ervoor zorgen dat u een betere klantervaring kan aanbieden en waardoor u efficiĆ«nter kunt werken. 

 

In 30 minuten leert u:

  • Welke mogelijkheden er zijn binnen Magento 2 Commerce
  • Hoe u uw webshop beter kunt beheren
  • Hoe u met bestaande functionaliteiten in Magento 2 Commerce uw klanten een betere ervaring kunt bieden
  • De inhoud en het gebruik van de roadmap van Magento 2 Commerce

 

Praktische informatie: 

  • Voor wie: e-commercemanagers en marketeers werkzaam bij een retailorganisatie of merkfabrikant
  • Taal: deze webinar gaven we in het Nederlands
  • Bekijken: formulier op deze pagina


Spreker

Gayan Teubel_site

Gayan Teubel, New Business Developer

Gayan is afgestudeerd als Master in Marketing Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Binnen ISM eCompany is Gayan als New Business Developer het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten. In zijn rol vertaalt hij digitale- en omnichannelvraagstukken naar een passende projectaanpak. Daarnaast is Gayan Magento-specialist.