Wij zijn aanwezig bij What's going on in Retailing?! 


retailing-logo.pngOp donderdag 18 april vindt de 28ste editie van What's going on in Retailing?! plaats in het in 't Spant in Bussum. Tijdens dit event worden meer dan 500 retailers en fabrikanten op de hoogte gebracht van alle laatste in's & out's binnen retailing. Wij verzorgen één sessie. 

 

Sessie en spreker

Klantreisoptimalisatie: een toekomstbestendige strategie in 6 stappen


Met behulp van klantreisoptimalisatie zorgt u ervoor dat u zowel op de korte als de lange termijn aan klantverwachtingen voldoet en uw bedrijfsdoelen behaalt. In deze presentatie licht Digitaal Strateeg Sander stap voor stap toe hoe u met behulp van klantreisoptimalisatie een datagedreven strategie formuleert. U ontdekt hoe u een maatwerk strategie opstelt voor uw organisatie, ook wanneer u bijvoorbeeld internationale ambities heeft of op zoek bent naar een toekomstbestendige groeiformule.

 

Tijd: 14.00 - 14.30 uur
Locatie: Mainstage 2

Sander Berlinski_siteSander Berlinski, Digitaal Strateeg

Sander is Digitaal Strateeg bij fullservice e-commerce bureau ISM eCompany. In deze rol helpt hij retailers en merken met het ontwikkelen van een winnende (e-)commerce strategie en digitale transformaties.

Als voormalig fulltime Marketing Lecturer in verschillende masterprogramma’s aan de Universiteit van Tilburg, is hij in staat om relevante bevindingen uit de (gedrags)wetenschap en business cases uit het bedrijfsleven succesvol toe te passen in zijn werk en presentaties.

 

 

 

Over What's going on in Retailing?!

Op de 28ste editie van What’s going on in [R]etailing?! “creating the difference” geven vele (inter)nationale retailers, Brands en Start ups een kijkje achter de schermen en vertellen welke strategie zij voeren om onderscheidend te zijn. Raak geïnspireerd en leer van zowel disruptors, gevestigde namen en koplopers in de markt.

Bekijk hier het programma van What's going on in retailing?!