ISM eCompany aanwezig op De Webshop Vakbeurs Logo.pngOp woensdag 3 mei verzorgen we een sessie op De Webshop Vakbeurs in Nekkerhal Mechelen te België. Tijdens dit event zal Jurjen Jongejan, onze Online Marketing Director een sessie over conversie-optimalisatie.

 

De Webshop Vakbeurs

De Webshop Vakbeurs – hét e-commerce event van 2017 - komt voor de allereerste keer naar België. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken.

Bekijk hier het programma van de Webshop Vakbeurs. 

 

Sessie

Dag: woensdag 3 mei
Tijd: 
12.00 - 12.30 uur
Zaal: 
Lezingenzaal 1

U bent ervan overtuigd dat uw webshop de beste is. Maar hoe overtuigt u uw bezoekers hiervan met ‘slechts’ wat beeld en tekst? Het antwoord op deze vraag ligt in de principes van ‘online persuasion’. Deze principes zijn gebaseerd op vele psychologische onderzoeken om bezoekers online te overtuigen.

Waarom deze verleidingstechnieken zo goed werken en hoe u ze kunt toepassen op uw eigen webshop,  legt conversie-optimalisatie specialist Jurjen Jongejan u in een flitsende presentatie haarfijn uit.  U verlaat gegarandeerd de zaal vol enthousiasme en concrete ideeën om de conversie van uw webshop te verdubbelen!

 

Spreker

Jurjen_Jongejan.pngJurjen Jongejan, Online Marketing Diretor ISM eCompany

Jurjen Jongejan is manager, spreker, blogger, maar vooral: conversie-optimalisatie specialist. Hij heeft ruim 13 jaar ervaring in conversie-optimalisatie. Hij helpt (online) retailers en merken om de conversie structureel te verhogen. Jurjen is een veel gevraagd spreker en is auteur van  het boek ‘Meer omzet met je webshop, in 4 stappen naar een hogere conversie’. Het boek over conversie-optimalisatie is een bestseller en genomineerd voor ‘Managementboek van het jaar’.

Jurjen richtte bij e-Commerce bureau ISM eCompany de online marketing & optimalisatie afdeling op en geeft als Online Marketing Director leiding aan een team van ruim 35 e-Commerce Marketeers. Jurjen werkt als sr. conversie-optimalisatie consultant bij e-Commerce bureau ISM eCompany.