Wij zijn aanwezig op De Webshop Vakbeurs Logo.pngOp woensdag 25 april verzorgt Jurjen Jongejan een sessie over de onbewuste beïnvloeding voor webshops op De Webshop Vakbeurs in België. Dit event richt zich onder andere op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken. 

 

Sessie en spreker

Dag: woensdag 25 april
Tijd: 
12.45 - 13.15 uur
Zaal: 
Lezingenzaal 1

Verdubbel uw conversie door onbewuste beïnvloeding! Concrete tips voor meer omzet

U bent ervan overtuigd dat uw webshop de beste is. Maar hoe overtuigt u uw bezoekers hiervan met ‘slechts’ wat beeld en tekst? Het antwoord op deze vraag ligt in de principes van ‘online persuasion’. Deze principes zijn gebaseerd op vele psychologische onderzoeken om bezoekers online te overtuigen. Waarom deze verleidingstechnieken zo goed werken en hoe u ze kunt toepassen op uw eigen webshop,  legt conversie-optimalisatie specialist Jurjen Jongejan u in een flitsende presentatie haarfijn uit. Deze presentatie is door bezoekers van de WebWinkel Vakdagen gewaardeerd als beste presentatie van de beurs. U verlaat gegarandeerd de zaal vol enthousiasme en concrete ideeën om de conversie van uw webshop te verdubbelen!

LET OP: De inhoud van deze presentatie wordt achteraf niet online gedeeld en is exclusief voor u als bezoeker.

Jurjen.png

Jurjen Jongejan, Sr. Conversie-optimalisatie Consultant

Drs. Jurjen Jongejan is Sr. Conversie-optimalisatie Consultant bij ISM eCompany en bestseller auteur. Hij heeft ruim 13 jaar optimalisatie ervaring en is een veel gevraagd spreker. Hij is auteur van het boek ‘Meer omzet met je webshop, in 4 stappen naar een hogere conversie’. Het boek over conversie-optimalisatie is een bestseller en ontving een nominatie voor ‘Managementboek van het jaar’. Jurjen staat ook bekend als inspirator. Onder andere Coolblue, Google en ABN AMRO benaderden hem hiervoor. Jurjen is ook ondernemen; hij richtte bij e-Commcer bureau ISM eCompany de online marketing & optimalisatie afdeling op en geeft als Online Marketing Director leiding aan een team van ruim 40 e-Commerce Marketeers.

 

 

Over de Webshop Vakbeurs

De Webshop Vakbeurs – hét e-commerce event van 2018 - komt voor de tweede keer naar België. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken.

Bekijk hier het programma van de Webshop Vakbeurs.