Webinar: vinden wat u zoekt - hoe komt u tot de perfecte topnavigatie voor UX en SEO 

search-engine-optimization-1656918_1920.jpg

Ook u heeft bezoekers die niet weten waar ze moeten klikken, of niet vinden wat ze zoeken: hierdoor verlaten ze uw webshop. Een gemiste kans voor omzet! Volg daarom op donderdag 10 augustus van 14.30 tot 15.30 uur deze webinar! 

Zoekers zijn boekers

U heeft vast wel eens in een bouwmarkt gezocht naar een specifiek product. Bent u toen ook veel paden afgelopen voordat u het product vond? Een webshop is voor bezoekers net zo groot, waardoor het lastig is om er zich een weg in te banen. Maar ze hebben wel een koopintentie. Zoekers zijn boekers. En als u ze niet helpt met aanwijzingen die ze begrijpen, dan verliest u ze. 

Een topnavigatie die u helpt met zoekmachine-optimalisatie

Een essentieel onderdeel van de webshop voor het vinden van producten is de topnavigatie. Bovendien boost het SEO: Google begrijpt de webshop beter en maakt het beter vindbaar! 

Volg voor tips over de ideale topnavigatie de webinar van Thomas Wolters, onze SEO Consultant. Hij rijkt u handvatten voor de (her)ontwikkeling van uw topnavigatie. Daarnaast kunt u uiteraard al uw vragen stellen.

Na deze webinar

  • Heeft u tips om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren
  • Kunt u uw ideale topnavigatie ontwikkelen

Praktische zaken

  • Waar: makkelijk vanachter uw bureau
  • Wanneer: donderdag 10 augustus, van 14.30 uur tot 15.30 uur
  • Taal: deze webinar geven we in het Nederlands
  • Voor wie: e-commercemanagers, marketeers, zoekmachine-optimalisatiespecialisten werkzaam bij een retailorganisatie

 

Meld u aan

Als u deze webinar wilt bijwonen, dan kunt u zich hiervoor gratis aanmelden. Vul uw gegevens in en wij reserveren uw digitale plek!

 

Spreker

Thomas_sitebw.pngThomas Wolters, SEO Consultant
 
De topnavigatie heeft meer waarde voor uw webshop dan u misschien verwacht. Het heeft invloed op de gebruiksvriendelijkheid en op SEO. Na deze webinar weet u hoe u beide onderdelen combineert om tot de ideale topnavigatie te komen.
 
Thomas is als SEO Consultant gespecialiseerd in topnavigatie. Hij werkt onder andere voor Belloya, Kookwinkel, Simon LĂ©velt, Vingino, Ranzijn en Zinzi.