Webinar: onmisbare trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing

Van strategie tot uitvoering

Plaatje Jerrel 2.pngHet is wellicht het meest genegeerde middel van marketing bij (online) retailers en merken: e-mailmarketing. Geef het een beetje aandacht in combinatie met een sterke strategie en u staat verstelt van de resultaten. 

Het draait al lang niet meer om het versturen van een wekelijkse nieuwsbrief. Data, marketing automation, personalisatie, conversieverhogend design: er zijn allerlei trends en ontwikkelingen die zorgen voor een hoge ROI met e-mailmarketing.

Volg op 23 maart om 14.30 uur de webinar van Jerrel, onze E-mailmarketing Consultant, over de onmisbare trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing. Dan bent u helemaal bij en u kunt na afloop direct met de punten aan de slag om de (online) omzet een boost te geven door e-mailmarketing. 

Belangrijke informatie

- Datum: 23 maart
- Tijd: 14.30 - 15.30 uur, gemakkelijk achter uw bureau
- Let op: de webinar is bedoeld voor e-commercemanagers, CEO's, CMO's, e-mailmarketeers en marketeers die werken voor een B2C retailer of merk   

Na deze webinar:

  • Bent u op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing in e-commerce 
  • Weet u hoe u het effect van e-mailmarketingcampagnes vergroot door segmentatie en personalisatie
  • Kunt u aan de slag met marketing automation in de vorm van automatische e-mailcampagnes
  • Weet u hoe e-mailmarketing kan bijdragen aan uw omnichannel-strategie
  • Bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-maildesign
  • Kunt u uw eigen e-mailmarketingstrategie bepalen

Spreker


Jerrel Zwartbol.png
 Jerrel Zwartbol, E-mailmarketing Consultant

Simon LĂ©velt, Miss Etam, Bristol, State of Art: het is slechts een greep van klanten waar Jerrel al sinds 2013 bij ISM eCompany voor werkt.  

Dankzij zijn technische achtergrond is zelfs het opzetten van de meest complexe e-mailcampagnes altijd mogelijk. Deze e-mailcampagnes dragen bij aan de overkoepelende e-mailmarketingstrategie en -doelstellingen die hij samen met de klant bepaalt. Jerrel zet altijd de consument centraal,  zodat naast de omzet ook de klanttevredenheid stijgt.