Webinar: hoe rankt u op positie #1 in de lokale zoekresultaten?

Een webinar vol concrete tips en voorbeelden

Blogposts_Mark_Hoe-rank-je-op-positie-1_Linkedin_def.png

Op donderdag 27 juli, om 14.30 uur geeft onze SEO Consultant Mark Trieling een webinar waarin hij uitlegt hoe u een toppositie in de lokale zoekresultaten kunt krijgen. 

De zoekresultaten van Google worden steeds lokaler, want vaak zijn deze resultaten relevanter voor de zoeker. Daarom zien we steeds vaker Google Maps- en Google Mijn Bedrijf-vermeldingen in de algemene zoekopdrachten. Tijdens deze webinar wordt het duidelijk hoe u hier als (online) retailer met fysieke winkels op in kan spelen.

Wat leert u in deze webinar?

Tijdens deze webinar legt Mark uit voor welke (online) retailers het optimaliseren voor de lokale zoekresultaten interessant is en welke aanpassingen u in de webshop moet doorvoeren om de beste posities te bereiken.  Daarnaast licht Mark toe welke externe factoren een rol spelen. Denk aan het inrichten van Google Mijn Bedrijf en het verkrijgen van lokale vermeldingen.

Na deze webinar:

  • Weet u hoe u bepaalt of lokale SEO interessant is voor u
  • Weet u waar u op moet letten bij het inrichten van Google Mijn Bedrijf
  • Weet u welke aanpassingen u in de webshop moet doorvoeren
  • Weet u waar u lokale vermeldingen kan verkrijgen

Alle analyses zijn 100 procent toepasbaar in uw webshop. Na deze webinar kunt u direct aan de slag met het verbeteren van uw positie in lokale zoekresultaten!

  • Datum: 27 juli 
  • Tijd: 14.30 - 15.30 

De webinar duurt ongeveer 45 minuten. Aan het einde van het webinar is er kort de tijd voor uw vragen.


Spreker

Mark_site.png

Mark Trieling, SEO Consultant

Mark heeft meerdere jaren ervaring met het optimaliseren van webshops om beter vindbaar te worden in de zoekresultaten (SEO). Hij houdt nauwlettend de voortgang van projecten in de gaten om het gewenste eindresultaat voorbij te streven. Mark blijft op de hoogte van de laatste SEO-trends door het volgen van seminars, webinars en het lezen van blogs. Daarnaast publiceert hij regelmatig SEO gerelateerde artikelen om zijn kennis te delen.