Wij zijn aanwezig bij Shopping Today op 20 september 

 

shopping today-1

In DeFabrique in Utrecht vindt op donderdag 20 september Shopping Today plaats. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de e-commercebranche? Kom dan naar dit event. Wij zijn aanwezig met drie sessies. 

 

Sessies en sprekers 

7 tips voor meer rendement uit uw conversie-optimalisatieprogramma

Tijd: 11:30 - 12:00 uur
Locatie: Copraloods

De expertgroep Revenue Optimization van Shopping  Tomorrow bestaat uit 20 conversie-optimalisatie experts van verschillende data-gedreven bedrijven, waaronder Bol.com, Google, Fonq, Greetz en de Bijenkorf. De expertgroep doet jaarlijks onderzoek naar belangrijke competenties binnen het vakgebied conversie-optimalisatie, zoals tools, het CRO proces, trends, A/B test velocity en organisatie. Jurjen deelt namens de groep 7 concrete praktijktips voor meer rendement uit je conversie-optimalisatie programma.  

Jurjen Jongejan_siteJurjen Jongejan, Online Marketing Director

Jurjen Jongejan is bestseller auteur, senior consultant en veelgevraagd keynote spreker. Ook staat hij bekend als inspirator, o.a. Google en Coolblue benaderden hem hiervoor. Als voorzitter van de expertgroep heeft hij als missie dat zoveel mogelijk bedrijven op een gestructureerde en datagedreven manier klantreizen optimaliseren. Jurjen is ook ondernemer; bij ISM eCompany richtte hij de afdeling online marketing & optimalisatie op. Als Online Marketing Director geeft hij leiding aan ruim 40 e-Commerce marketeers.
 
 
 
 
 
 
 

Boost de conversie van uw e-mailcampagnes

Tijd: 13:40 - 14:10 uur
Locatie: De Jutekelder

U haalt niet het maximale uit e-mailmarketing als u enkel een nieuwsbrief verstuurt. Tevens is e-mailmarketing geen eenmalig project. Het is een proces waarin u doorlopend met de juiste analyses de resultaten optimaliseert om structureel de omzet uit uw e-mailmarketingactiviteiten te vergroten. Tijdens deze sessie vertelt Michelle Brinkhuis waarom u aan de slag moet met automatische campagnes, welke KPI"s essentieeel zijn en welke analyses u helepen bij het ontdekken van pijnpunten in al uw e-mailmarketingactiviteiten.

Michelle Brinkhuis_siteMichelle Brinkhuis, E-mailmarketing & Marketing Automation Consultant

Michelle is e-mailmarketeer bij ISM eCompany. In haar rol helpt zij retailers en merken met het uitdenken van de ideale e-mail mareketing strategie. Met ruim 8 jaar ervaring is zij in staat om klanten met alle aspecten van e-mail marketing te begeleiden en te helpen om dit kanaal zo optimaal mogelijk in te zetten.

 

 

 

 

 

 

Hoe u uw data gebruikt om u klant te leren kennen

Tijd: 14:20 - 14:50 uur
Locatie: De Jutekelder

Stop met het het denken in losse online marketing kanalen en start met het optimaliseren en personaliseren van de customer journey. Op een laagdrempelige manier legt Siebren uit hoe u inzichten uit uw klantdata haalt en deze inzichten omzet naar concrete acties voor uw klant over al uw (online) marketing kanalen.

Siebren van Bruggen_siteSiebren van Bruggen, Team Lead Marketing Intelligence

Siebren is gefascineerd door het gedrag van consumenten en de toenemende mogelijkheden voor ecommerce om dit gedrag met data in kaart te brengen. Met zijn team achterhaalt hij dagelijks inzichten uit data om daar mee customer journeys te optimaliseren en te personaliseren. Als Team Lead Marketing Intelligence is hij bij ISM verantwoordelijk voor het opzetten en uitdragen van de Marketing Intelligence strategie.

 
 
 
 
 
 
 
Over Shopping Today

Hoe blijft u bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Op welk gebied u ook meer wilt leren, Shopping Today bereidt u voor op de digital toekomst. Kom op 20 september 2018 naar Shopping Today om te leren, zodat uw webshop in de toekomst (nog) beter kan presteren.

Of u nou producten of diensten verkoopt, net bent begonnen of al een paar jaar meedraait, content marketeer of financieel directeur bent bij een pure player of multichannel onderneming: Shopping Today biedt u interessante kennissessies en praktische cases op uw niveau en interessegebied. 

Bekijk hier de sprekers van Shopping Today.