Wij zijn aanwezig bij Emerce Retail op 14 maart

  

Logo Emerce Retail_1.pngIn het SPANT! in Bussum vindt op donderdag 14 maart Emerce Retail plaats. Dit event is dé gelegenheid van het jaar om inspiratie op te doen en volledig te laten updaten omtrent de laatste ontwikkelingen in de online retail. Wij zijn aanwezig met één sessie en een stand. 

 

Sessie en spreker

Klantreisoptimalisatie: een toekomstbestendige strategie in 6 stappen

Met behulp van klantreisoptimalisatie zorgt u ervoor dat u zowel op de korte als de lange termijn aan klantverwachtingen voldoet en uw bedrijfsdoelen behaalt. In deze presentatie licht Digitaal Strateeg Sander stap voor stap toe hoe u met behulp van klantreisoptimalisatie een datagedreven strategie formuleert. U ontdekt hoe u een maatwerk strategie opstelt voor uw organisatie, ook wanneer u bijvoorbeeld internationale ambities heeft of op zoek bent naar een toekomstbestendige groeiformule.

Tijd: 14:45 - 14:45 uur
Locatie: Podium 6


Sander Berlinski_siteSander Berlinski, Digitaal Strateeg

Sander is Digitaal Strateeg bij fullservice e-commerce bureau ISM eCompany. In deze rol helpt hij retailers en merken met het ontwikkelen van een winnende (e-)commerce strategie en digitale transformaties.

Als voormalig fulltime Marketing Lecturer in verschillende masterprogramma’s aan de Universiteit van Tilburg, is hij in staat om relevante bevindingen uit de (gedrags)wetenschap en business cases uit het bedrijfsleven succesvol toe te passen in zijn werk en presentaties.

 

 

 

Over Emerce Retail

Emerce Retail is de gelegenheid in het jaar om inspiratie op te doen, volledig te laten updaten omtrent de laatste ontwikkelingen in online retail. Hoe ziet de toekomst van online retailing eruit? Hoe richten retailers de organisatie optimaal in voor succesvolle e-commerce en cross-channel sales? Wat zijn de successen en learnings van dit moment? Een diepgaand en praktisch congres waar retailers een complete update krijgen over alle online, mobiele en technologische innovaties, de laatste ontwikkelingen en nieuwste businessmodellen. Natuurlijk zijn er ook volop netwerk mogelijkheden in de Innovation Alley met leveranciers, specialisten en onderling.

Emerce Retail is voor professionals in online retailing; retailers, brands en pure players. De meest innovatieve retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce.

Bekijk hier de sprekers van Emerce Retail.