Wij zijn aanwezig bij Emerce Retail op 15 maart

  

Logo Emerce Retail_1.pngIn het SPANT! in Bussum vindt op donderdag 15 maart Emerce Retail plaats. Dit event is de gelegenheid in het jaar om inspiratie op te doen en volledig te laten updaten omtrent de laatste onwikkelingen in de online retail. Wij zijn aanwezig met één sessie en een stand. 

 

Sessie en spreker: 

Hoe realiseert u een hoger conversiepercentage op mobiel dan op desktop?

Tijd: 12:20 uur 
Locatie: Podium 2

Is uw e-commerce conversiepercentage op mobiel zo laag in vergelijking met desktop? Dan loopt u ver achter op mobiele leiders! Hoe pakt u mobiele optimalisatie aan? Jurjen leidt u door een groot aantal praktijkcases van mobiele leiders. Na deze lezing begrijpt u dat u heel veel omzet op mobiel laat liggen.

Jurjen.pngJurjen Jongejan, Sr. Conversie-optimalisatie Consultant

Jurjen Jongejan is senior conversie-optimalisatie consultant bij ISM eCompany en bestseller auteur. Hij heeft ruim 15 jaar optimalisatie ervaring en is een veel gevraagd spreker. Hij is auteur van het boek ‘Meer omzet met je webshop, in 4 stappen naar een hogere conversie’. Het boek ontving een nominatie voor ‘Managementboek van het jaar’. Jurjen staat ook bekend als inspirator. Onder andere Coolblue, Google, en ABN AMRO benaderden hem hiervoor. Jurjen is ook ondernemer; hij richtte bij e-Commerce bureau ISM eCompany de online marketing & optimalisatie afdeling op en geeft leiding aan een team van ruim 40 e-Commerce Marketeers.

 

 

 

Over Emerce Retail

Emerce Retail is de gelegenheid in het jaar om inspiratie op te doen, volledig te laten updaten omtrent de laatste ontwikkelingen in online retail. Hoe ziet de toekomst van online retailing eruit? Hoe richten retailers de organisatie optimaal in voor succesvolle e-commerce en cross-channel sales? Wat zijn de successen en learnings van dit moment? Een diepgaand en praktisch congres waar retailers een complete update krijgen over alle online, mobiele en technologische innovaties, de laatste ontwikkelingen en nieuwste businessmodellen. Natuurlijk zijn er ook volop netwerk mogelijkheden in de Innovation Alley met leveranciers, specialisten en onderling.

Emerce Retail is voor professionals in online retailing; retailers, brands en pure players. De meest innovatieve retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce.

Bekijk hier de sprekers van Emerce Retail.