Wij zijn aanwezig bij Emerce conversion op 11 april

Logo_EmerceConversionIn Pakhuis de Zwijger, Amsterdam vindt op donderdag 11 april Emerce Conversion plaats. Dit is het event als het gaat om conversie-optimalisatie via het digitale kanaal. Wij zijn aanwezig met één sessie en een stand. 

 

Sessie en spreker

Haal meer rendement uit uw conversie-optimalisatieprogramma: concrete voorbeelden en tips!

Bent u al aan de slag met conversie-optimalisatie, maar wilt u meer inzichten, meer A/B-testen, meer resultaat of een groter en effectiever team dat dit binnen uw organisatie realiseert? ISM'er Wouter vertelt u aan de hand van  dirverse voorbeelden en tips hoe u uw organisatie naar een hoger CRO-volwassenheidsniveau helpt.

Tijd: 11:40 - 12:10 uur
Locatie: IJzaal


Wouter Wensing_site2Wouter Wensing, Team Lead CRO & Webanalytics, ISM eCompany

Wouter is teamlead Conversion & Webanalytics bij ISM eCompany.
Daar is hij consultant en aanvoerder van een enthousiast team CRO specialisten en houdt hij zich bezig met het uitzetten van- en adviseren van full-service conversie-optimalisatie trajecten voor o.a. Kwantum, Hunkemöller en Lucardi.

 

 

 

 

 

Over Emerce Conversion

Emerce Conversion levert in één dag een overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal. Met nieuwe inzichten om het resultaat te verbeteren. Experts op conversie deelgebieden en ervaren collega marketing professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices.

Bekijk hier de sprekers van Emerce Retail.