Wij zijn aanwezig bij Emerce B2B Digital op 23 mei


Emerce_B2B_Digital-3

Op donderdag 23 mei vindt Emerce B2B Digital plaats bij Inn Style in Maarssen. Dit event is de plek waar managers en innovators de laatste insights krijgen in B2B marketing, e-commerce en sales. Wij zijn aanwezig met één sessie.

 

Sessie en spreker

Klantreisoptimalisatie: een toekomstbestendige strategie in 6 stappen

Internationaliseren, marktplaatsen betreden of investeren in nieuwe technologieën; de mogelijkheden en keuzes lijken eindeloos terwijl het speelveld steeds groter en complexer wordt. Hoe bepaalt u wat de beste keuzes zijn voor op uw strategische roadmap? In deze presentatie vertelt Sander Berlinski, Digitaal Strateeg bij ISM eCompany, hoe u in zes stappen op basis van data de klantreis optimaliseert en een strategie formuleert zodat u aan klantverwachtingen voldoet en uw bedrijfsdoelen behaalt.

 

Tijd: 11:40 - 12:10 uur
Locatie: Zaal 2


Sander Berlinski_siteSander Berlinski, Digitaal Strateeg

Sander is Digitaal Strateeg bij fullservice e-commerce bureau ISM eCompany. In deze rol helpt hij retailers en merken met het ontwikkelen van een winnende (e-)commerce strategie en digitale transformaties.

Als voormalig fulltime Marketing Lecturer in verschillende masterprogramma’s aan de Universiteit van Tilburg, is hij in staat om relevante bevindingen uit de (gedrags)wetenschap en business cases uit het bedrijfsleven succesvol toe te passen in zijn werk en presentaties.

 

 

 

Over Emerce B2B Digital

Emerce B2B Digital is hét belangrijkste congres voor professionals op het gebied van B2B marketing en e-commerce. Tijdens Emerce B2B Digital komen topics aan de orde als:

  • ROI – De business case komt voor de investering. Hoe maakt u deze? Organisatie – Hoe krijgt u de interne organisatie mee in de transitie naar digital?
  • E-commerce – Wat zijn de laatste trends in e-commerce voor manufacturers en distributors?
  • Benchmarks – Hoe staat uw organisatie ervoor ten opzichte van uw peers?
  • Customer experience – Hoe zet u digital in om een excellente klanterervaring te creëren?
  • Conversieoptimalisatie – Hoe verhoogt u online conversie en genereert u meer Sales Qualified Leads

Kortom een dag vol met succesfactoren, do's & don'ts, lessons learned en de laatste trends, strategieën en ontwikkelingen op het geboed van B2B marketing en e-commerce.

Emerce B2B Digital is een niet te missen congres voor managers op het gebied van online marketing, e-commerce en sales in business-to-business omgevingen, die up-to-date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond B2B marketing, commerce en sales. Naar Emerce B2B Digital komen directeuren en management in sales, marketing en e-business uit segmenten van onder andere: IT & telecom, zakelijke dienstverlening, industrie, logistiek, bouw & real estate, business travel & leisure en wholesale.

Bekijk hier de sprekers van Emerce Retail.