Wij zijn aanwezig bij Emerce Fashion op 26 juni

 

eFashion 20180626In Pakhuis de Zwijger te Amsterdam vindt op dinsdag 26 juni Emerce Fashion plaats. Dit event is de gelegenheid in het jaar om in één dag up-to-date te raken van tech, fashion en e-commerce. Wij zijn aanwezig met één sessie en een stand. 

 

Sessie en sprekers: 

Datagedreven conversie-optimalisatie bij Lucardi: aanpak, learnings, resultaten en roadmap

Tijd: nog niet bekend
Locatie: nog niet bekend

Deze sessie gaat over het succes van data-gedreven conversie-optimalisatie bij Lucardi. Elles van Leeuwen en Jurjen Jongejan delen de aanpak, A/B-test resultaten en optimalisatie roadmap. Ze bespreken hoe zij het redesign hebben ge-A/B-test en meer omzet uit halen uit een verbeterde checkout, zowel op mobiel als op desktop. Ook bespreken ze de learnings van een uitgevoerd usability-onderzoek in hun doelgroep. U verlaat gegarandeerd de zaal vol inspiratie en tips.

 

Jurjen.pngJurjen Jongejan, Sr. Conversie-optimalisatie Consultant

Jurjen Jongejan is bestseller auteur, senior consultant en veelgevraagd keynotespreker. Ook staat hij bekend als inspirator, o.a. Google en Coolblue benaderden hem hiervoor. Jurjen is ook ondernemer; bij ISM eCompany richtte hij de afdeling online marketing & optimalisatie op. Als Online Marketing Director geeft hij leiding aan ruim 40 e-commercemarketeers.

 

 

 

 

 

EllesElles van Leeuwen, Online Marketing Coördinator, Lucardi

Elles heeft ruim 9 jaar ervaring in online marketing en e-commerce.  Op dit moment is ze werkzaam bij Lucardi en verantwoordelijk voor de effectiviteit van alle digitale communicatie en de performance van de webshop.  Met haar commercieel inzicht en resultaatgerichtheid is ze de drijfveer binnen Lucardi voor datagedreven conversie-optimalisatie binnen Lucardi. 

 

 

 

 


Over Emerce Fashion

Emerce Fashion is het jaarlijkse event voor professionals in fashion die verantwoordelijk zijn voor online en/of e-commerce. Centraal staan vragen als: hoe creëer je de ideale online experience? Hoe verhoog je conversie? En hoe bouw je online een sterk brand? Laat je verbluffen door nieuwe innovaties en tech oplossingen van bekende merken en retailers uit binnen- en buitenland.

Emerce Fashion is voor retailers, brands en pure players. De meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce in de fashion branche.

Bekijk hier de sprekers van Emerce Fashion.