Wij zijn aanwezig bij E-commerce Live! op 26 juni

 

EMERCE ECL zwart.pngIn de Beurs van Berlage in Amsterdam vindt op woensdag 26 juni voor de vijfde keer E-commerce Live! plaats. Het is het toonaangevende event over e-commerce en e-fulfillment in Nederland. Wij zijn erbij met twee sessies.

 

 

Sessies en sprekers

 

 

Google Ads-automatisering: zo pakt u het aan!

Tijd:
 10:40 - 11:10 uur

Locatie: Stage 5

Google Ads-automatisering: iedereen heeft het erover, maar hoe pakt u het nu aan? Waarom moet u automatiseren? Waar moet u beginnen? Wat levert het op? Aan de hand van een concreet stappenplan en praktische voorbeelden laat ISM'er Ralph zien hoe u veel SEA-taken kunt automatiseren, kosten kunt besparen en meer tijd over houdt om écht het verschil te maken!

 

Ralph van Woensel_siteRalph van Woensel, SEA Consultant

Ralph van Woensel is SEA Specialist en helpt, samen met zijn team van Online Advertising Consultants, klanten om maximaal resultaat uit hun online budget te halen. Ralph is een resultaatgerichte consultant die gedreven door innovatie en data de online advertising kanalen van klanten als Primera en Duifhuizen optimaliseert.

 

  

Datagedreven conversie-optimalisatie op mobiel: zo verdubbelt u uw conversie!

 

Tijd: 14:00 - 14:30 uur
Locatie: Mainstage (stage 1)

Is uw conversiepercentage op mobiel nog steeds zo laag in vergelijking met desktop? Jurjen ontwikkelde een nieuw conversie-model voor mobiele optimalisatie. Hij onthult zijn model en leidt u door heel veel praktijkvoorbeelden van mobiele leiders. Na deze keynote begrijpt u dat u heel veel omzet op mobiel laat liggen.

 

Jurjen Jongejan_siteJurjen Jongejan, Online Marketing Director

Jurjen Jongejan is bestseller auteur, senior consultant en veelgevraagd keynote spreker. Ook staat hij bekend als inspirator, o.a. Google en Coolblue benaderden hem hiervoor. Jurjen is ook ondernemer; bij ISM eCompany richtte hij de online marketing & optimalisatie afdeling op. Als Online Marketing Director geeft hij leiding aan ruim 40 e-Commerce marketeers.

 

 

 

 

 

Over E-commerce Live!

E-commerce Live! is het jaarlijkse event met het nieuwste en meest inspirerende op het gebied van e-commerce voor e-commerce professionals en beslissers. Geen traditionele beursvloer, maar een doorlopend programma van ruim 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s een waardevol inspiratie- en netwerkevent. Met eFulfillment als sub-event! Een programma geheel over de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de logistiek van e-commerce.

Met 150 (inter)nationale sprekers en 1500 bezoekers is E-commerce Live één van de meest toonaangevende e-commerce events van Nederland en het event voor eFulfillment onder één dak.

Bekijk hier de sprekers van E-commerce Live!