Wij zijn aanwezig bij E-commerce Live! op 30 mei

 

EMERCE ECL zwart.pngIn de Beurs van Berlage in Amsterdam vindt op woensdag 30 mei voor de vierde keer E-commerce Live! plaats. Het is het toonaangevende event over e-commerce en e-fulfillment in Nederland. Wij zijn erbij met twee sessies.

 

 

Sessies en sprekers

Datagedreven conversie-optimalisatie op mobiel: voor morgen en in de toekomst!

Tijd: 14:00 - 14:30 uur
Locatie: Mainstage (stage 1)

Is uw e-commerce conversiepercentage op mobiel zo laag in vergelijking met desktop? Dan loopt u ver achter op mobiele leiders! Hoe pakt u mobiele optimalisatie aan? Jurjen leidt u door een groot aantal praktijkcases van mobiele leiders. Ook schetst Jurjen de toekomst van mobile commerce; hij bezocht Silicon Valley en Tokyo en deelt zijn learnings. Na deze lezing begrijpt u dat u heel veel omzet op mobiel laat liggen.

 

Jurjen_Jongejan.pngJurjen Jongejan, Online Marketing Director

Jurjen Jongejan is bestseller auteur, consultant en veelgevraagd keynote spreker. Ook staat hij bekend als inspirator, o.a. Google en Coolblue benaderden hem hiervoor. Jurjen is ook ondernemer; bij ISM eCompany richtte hij de online marketing & optimalisatie afdeling op. Als Online Marketing Director geeft hij leiding aan ruim 40 e-Commerce marketeers.

 

 

 

 

 

Kanaalconflicten en kannibalisme: zo reken je er voorgoed mee af!


Tijd:
 10:00 - 10:30 uur

Locatie: Stage 5

Met een alsmaar toenemend aantal marketing- verkoop- en distributiekanalen en touchpoints waar de consument aanwezig is, wordt het retail-landschap steeds complexer. Merkfabrikanten maar ook retailers lopen hierbij tegen zowel interne- als externe kanaalconflicten aan. In een half uur worden de belangrijkste van deze conflicten besproken en loopt u met direct toepasbare tips naar buiten.

 

Sander bw highres.png

Sander Berlinski, Digitaal Strateeg 

Sander is Digitaal Strateeg bij ISM eCompany. In zijn rol helpt hij retailers en merken met het uitdenken van de ideale omnichannel strategie.

Als voormalig docent kanaalmanagement, strategisch marketingmanagement en digitale strategieën in verschillende masterprogramma’s aan Tilburg University, is hij in staat om relevante bevindingen uit de wetenschap en het bedrijfsleven aan elkaar te koppelen in zijn werk en presentaties.

 

 Over E-commerce Live!

E-commerce Live! is het jaarlijkse event met het nieuwste en meest inspirerende op het gebied van e-commerce voor e-commerce professionals en beslissers. Geen traditionele beursvloer, maar een doorlopend programma van ruim 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s een waardevol inspiratie- en netwerkevent. Met eFulfillment als sub-event! Een programma geheel over de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de logistiek van e-commerce.

Met 150 (inter)nationale sprekers en 1500 bezoekers is E-commerce Live één van de meest toonaangevende e-commerce events van Nederland en het event voor eFulfillment onder één dak.

Bekijk hier de sprekers van E-commerce Live!