Wij zijn aanwezig bij Digital Marketing Live! 


EMERCE DML zwart.pngOp donderdag 27 juni vindt in de Beurs van Berlage in Amsterdam de achtste editie van Digital Marketing Live! plaats. Dit is het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing, advertising en interactieve media. Wij geven twee sessies. 

 


Sessies en sprekers

Vanuit een 360° klantprofiel naar een gepersonaliseerde customer journey

Tijd: 14:00 - 14:30 uur
Locatie:
Mainstage (Stage 1)

Zonder centraal klantbeeld kunt u niet personaliseren. Op een laagdrempelige manier legt Siebren uit hoe u vanuit losse online marketingkanalen 360° klantprofielen creëert en hoe u deze inzichten omzet naar  personalisaties in de gehele klantreis. Siebren laat zien wat personalisatie oplevert en geeft tips om zelf aan de slag te gaan.

Siebren van Bruggen_site

Siebren van Bruggen, Team Lead Marketing Intelligence

Siebren is gefascineerd door het gedrag van consumenten en de toenemende mogelijkheden voor e-commerce om dit gedrag met data in kaart te brengen. Met zijn team achterhaalt hij dagelijks inzichten uit data om daarmee customer journeys te optimaliseren en te personaliseren. Als Team Lead Marketing Intelligence bij ISM eCompany is hij verantwoordelijk voor het opzetten en uitdragen van de Marketing Intelligence strategie. 

 

 

 


Succesvol A/B-testen in e-mailmarketing

Tijd: 11:20 - 11:50
Locatie: Stage 5

Hoe weet u welk onderwerpregel zorgt voor de hoogste openratio? Of wat er in een nieuwsbrief moet staan om meer verkeer naar de webshop te krijgen? Door te A/B-testen! Monique Zwanenburg laat aan de hand van concrete voorbeelden zien waarom A/B-testen juist in e-mailmarketing zo belangrijk is en hoe u het goed aanpakt. Zo kunt u zelf met een flinke dosis inspiratie direct aan de slag.

Monique Zwanenburg_site

Monique Zwanenburg, E-mailmarketing Consultant

Monique heeft brede kennis van online marketing, maar loopt vooral warm voor e-mailmarketing. Het biedt namelijk veel mogelijkheden waarin ze haar creativiteit kwijt kan. Ook zijn de resultaten snel en goed meetbaar, zodat ze volop kansen kan spotten en benutten. Alles om de juiste mix van content, personalisatie en timing te ontdekken. Dit doet ze onder andere voor Open32 en Zinzi.

 

 

 

 

 

Over Digital Marketing Live!

Het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing, advertising en interactive media. Ook deze achtste editie vindt plaats in een dynamische setting met doorlopende sessies, pitches, interviews, marketing-tech demo’s, startups, paneldiscussies, workshops en round tables.

U wordt samen met 2000 andere bezoekers door 180 (inter)nationale sprekers geïnspireerd en bijgepraat over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Bekijk hier het programma van Digital Marketing Live!