Webinar: maximaal rendement uit marketing automation, zo bereikt u het! 

Van strategie tot uitvoering

plaatje patrick.png

 

Op donderdag 23 februari, om 14.30 uur geeft Patrick van Wattum, onze sr. E-mailmarketing Consultant, een webinar over marketing automation.

Hoe zet u een marketing automation-strategie op, wat zijn de best converterende campagnes en hoe kan e-mailmarketing, social media en SMS elkaar versterken? Op dit soort vragen krijgt u antwoord van Patrick tijdens de webinar.

Wat leert u in deze webinar?

Één van de meest besproken ontwikkelingen op dit moment is marketing automation: automatisch het juiste bericht, op het juiste moment naar de juiste persoon sturen. Voor onder meer uw e-mailmarketingcampagnes is dit veel eenvoudiger dan u denkt! Net als het integreren van uw andere (marketing-) kanalen. Waarom begint u niet vandaag? Patrick voorziet u in zijn presentatie van praktische informatie over het opzetten van een concrete strategie en geeft u praktische tips & best practises zodat u meteen kunt starten met marketing automation.

 

Na deze webinar:

  • Kunt u een marketing automation-strategie opzetten
  • Weet u wat de best converterende (e-mail-) campagnes zijn
  • Weet u hoe verschillende marketingkanalen elkaar lkunnen versterken met marketing automation
  • Kunt u direct aan de slag om meer uit uw (online-) marketingkanalen te halen

De webinar duurt ongeveer 45 minuten. Aan het einde van het webinar is er kort de tijd voor uw vragen.

  • Datum: 23 februari
  • Tijd: 14.30 - 15.30 

Spreker

Patrick.png

 Patrick van Wattum, Senior E-mailmarketing Consultant

Patrick van Wattum heeft zijn voetsporen in de afgelopen 8,5 jaar al ruim achtergelaten in het zoeken en bereiken van de klant. Zowel in de retail als in de reisbranche via het online marketing-kanaal.

Hij heeft aan campagnes gewerkt voor o.a. Sunweb, Warmteservice, Zinzi en Open32. Geen facet van online marketing is hem onbekend, maar zijn passie gaat het meest uit naar e-mailmarketing en marketing automation. Hij genomineerd geweest voor e-mailmarketing man van het jaar door het DDMA.