Webinar: het effect van Google AdWords op offline winkelbezoek, case van Lucardi  

Van strategie tot uitvoering

Google adwords logo.jpg

Op donderdag 13 juli, om 14.30 uur geeft Rob van Vliet, onze Team Lead Online Advertising , een webinar over het effect van Google AdWords. Hij licht het toe aan de hand van een praktijkcase van juwelier Lucardi.

Belangrijke informatie

 - Datum: 13 juli
-  Tijd: 14.30 - 15.30 uur

 

Waarom deze webinar volgen?

Nog steeds kopen veel consumenten hun producten in fysieke winkels. We weten dat online marketing effect heeft op offline winkelgedrag. Sinds kort kunnen we meten wat het effect is van AdWords op offline winkelbezoek. Daarom beantwoordt Rob in de webinar de brandende vraag:  welk effect heeft een AdWords advertentie op uw offline winkelbezoek? 

Wat leert u in deze webinar?

Rob gaat in op de ontwikkelingen en uitdagingen van omnichannel-winkelgedrag. Daarnaast geeft hij concrete tips en adviezen om het effect van Google AdWords op offline winkelbezoek door te meten. Het is zeker niet alleen theorie. Rob licht elke stap van het proces toe aan de hand van de case van Lucardi. 

Na deze webinar:

  • Weet u welke uitdagingen omnichannel klantgedrag oplevert
  • Kunt u direct aan de slag met de eerste stappen om omnichannel klantgedrag door te meten
  • Weet u wat Google Adwords Store Visits zijn
  • Weet u wat Store Visits betekenen voor de AdWords strategie van Lucardi

 

Spreker

Rob_van_Vliet.png Rob van Vliet, Team Lead Online Advertising

 Rob van Vliet helpt in zijn rol als Team Lead SEA Consultant bedrijven om  de omzet van hun webshop te verhogen met effectieve online advertising  campagnes.

 Hij is gespecialiseerd in onder andere Google Adwords, Bing Advertising,  Criteo en datafeed marketing. Rob is een resultaatgerichte consultant die  gedreven door data de online advertising kanalen van klanten als Lucardi,  OPEN32 en Duifhuizen optimaliseert.