ISM eCompany aanwezig bij E-commerce Live!

 

def_logo-ecommerce-live.pngIn de Beurs van Berlage in Amsterdam vindt op woensdag 31 mei voor de derde keer E-commerce Live! plaats. Het is het toonaangevende event over e-commerce en e-fulfillment in Nederland. Wij zijn erbij met twee sessies.

Jurjen Jongejan, onze Online Marketing Director, geeft een sessie over onbewuste beïnvloeding en over conversie-optimalisatie voor e-commerce op mobiel

 

Spreker: 

Jurjen_Jongejan.pngJurjen Jongejan, Online Marketing Director ISM eCompany

Jurjen Jongejan is manager, spreker, blogger, maar vooral: conversie-optimalisatie specialist. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in conversie-optimalisatie. Hij helpt (online) retailers en merken om de conversie structureel te verhogen. Jurjen is een veel gevraagd spreker en is auteur van  het boek ‘Meer omzet met je webshop, in 4 stappen naar een hogere conversie’. Het boek over conversie-optimalisatie is een bestseller en genomineerd voor ‘Managementboek van het jaar’.

Jurjen richtte bij ons de online marketingafdeling op en geeft als Online Marketing Director leiding aan een team van ruim 35 e-commerce marketeers. 

 

 

Over de sessies:

 

Verdubbel je conversie door onbewuste beïnvloeding in de customer journey!

U bent ervan overtuigd dat uw webshop de beste is. Maar hoe overtuigt u uw bezoekers hiervan met ‘slechts’ wat beeld en tekst? Het antwoord op deze vraag ligt in de principes van ‘online persuasion’. Deze principes zijn gebaseerd op vele psychologische onderzoeken om bezoekers online te overtuigen.

Waarom werken deze verleidingstechnieken zo goed? En hoe kunt u ze toepassen in uw eigen webshop? Dat legt Jurjen u in een flitsende presentatie haarfijn uit. U verlaat gegarandeerd de zaal vol enthousiasme en concrete ideeën om uw conversie webshop te verdubbelen!

 

Conversie-optimalisatie voor e-commerce op mobiel - proces, cases en tips

Is uw conversie op mobiel zo laag in vergelijking met desktop? Dan laat u veel kansen liggen, want iedere mobiele e-Commerce site zit vol learnings en veel kansen voor conversieverhoging. Maar hoe pakt u mobiele optimalisatie aan? Jurjen Jongejan leidt u door een aantal mobiele praktijkcases van datagedreven (online) retailers. Verder deelt Jurjen praktische tips over test prioritering en het inrichten van een testing- en personalisatieproces op mobiel. Na deze sessie zit u gegarandeerd vol inspiratie en begrijpt u dat mobiel geen oriëntatie device is en veel omzet laat liggen.

 

Over E-commerce Live!

Het jaarlijkse event met het nieuwste en meest inspirerende op het gebied van e-commerce. E-commerce Live! brengt de grotere retailers webshops, fabrikanten en merken samen voor een dag lang onderdompeling in de laatste ontwikkelingen, nieuwste trends, beste tactics en innovatieve mogelijkheden op het gebied van e-commerce. 

Met 150 (inter)nationale sprekers en 1300 bezoekers is E-commerce Live één van de meest toonaangevende e-commerce events van Nederland en het event voor eFulfillment onder één dak.

Bekijk hier de sprekers van E-commerce Live!